Klippfisk-med-gulrotstuing-1

Klippfisk med gulrotstuing

20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Gulrotstuing er et tradisjonsrikt tilbehør som mange forbinder med hverdagens sjømatmiddag. I denne oppskriften serverer du den til kokt klippfisk. 
PORSJONER4

Ingredieser

Gulrotstuing

Tilbehør

Fremgangsmåte

  • Skjær klippfisk i serveringsstykker, kok opp vann uten salt, ha i stykkene og la dem trekke til de er ferdige, ca. 6 minutter.
  • Skjær bacon i biter og stek dem i smør til de er sprø.

Gulrotstuing

  • Rens gulrot, skjær i små terninger og kok dem i vann med litt salt til de så vidt er møre.
  • Hell av vannet, men la det være igjen litt på bunnen.
  • Tilsett kremfløte og kok videre til sausen tykner.
  • Smak til med salt og pepper, og rør inn hakket persille.
  • Server klippfisk med bacon, gulrotstuing og kokte poteter.
Kilde: godfisk.no Foto: Eva Brænd
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest