Meny
Klippfisk-med-gulrotstuing-1
Gulrotstuing er et tradisjonsrikt tilbehør som mange forbinder med hverdagens sjømatmiddag. I denne oppskriften serverer du den til kokt klippfisk. 
Porsjoner4
Ingredieser
Gulrotstuing
Tilbehør
Fremgangsmåte
  • Skjær klippfisk i serveringsstykker, kok opp vann uten salt, ha i stykkene og la dem trekke til de er ferdige, ca. 6 minutter.
  • Skjær bacon i biter og stek dem i smør til de er sprø.
Gulrotstuing
  • Rens gulrot, skjær i små terninger og kok dem i vann med litt salt til de så vidt er møre.
  • Hell av vannet, men la det være igjen litt på bunnen.
  • Tilsett kremfløte og kok videre til sausen tykner.
  • Smak til med salt og pepper, og rør inn hakket persille.
  • Server klippfisk med bacon, gulrotstuing og kokte poteter.
Kilde: godfisk.no Foto: Eva Brænd

Oppdatert

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter