Meny
Klippfisk-med-rotgrønnsaker-1
Denne oppskriften har italienske aner, men gryten har gode norske råvarer som klippfisk og rotgrønnsaker. Bytt gjerne ut grønnsakene og urter etter smak og sesong. 
Porsjoner4
Ingredieser
Fremgangsmåte
  • Skjær klippfisk i serveringsstykker. Skjær selleri og gulrot i terninger, løk i skiver, og finhakk hvitløk.
  • Skold tomat ved å skjære et kryss på toppen, senke i kokende vann et par minutter og så ha over i iskaldt vann. Dra av skinnet, fjern kjernene og skjær tomatkjøttet i små terninger.
  • Skrell potet og skjær i små terninger på ca. 1 cm.
  • Surr selleri, gulrot, løk og hvitløk i olivenolje i en kasserolle.
  • Tilsett klippfiskstykker og la alt surre i ca. 2 minutter.
  • Ha tomater og grønnsaksbuljong i kasserollen.
  • Legg potetterningene over klippfisken og kok videre i ca. 15 minutter. Smak til med salt og pepper.
  • Server med pinjekjerner drysset over, og gjerne litt urter om du har.
Kilde: godfisk.no Foto: Kim Holthe

Oppdatert

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter