Meny
Klippfisk-og-tomatsaus-1
Bacalao lages vanligvis i gryte, men her serverer du kokt klippfisk med tomatsaus og poteter ved siden av. Denne oppskriften er en smakfull rett til enhver anledning. 
Porsjoner4
Ingredieser
tomatsaus
Tilbehør
Fremgangsmåte
  • Skjær fisken i serveringsstykker.
  • Hell vannet i en gryte og tilsett buljongterning.
  • Rens og kutt hvitløk i små biter. Tilsett hvitløk, sitronbåter, eplejuice og hel pepper i gryten.
  • Kok opp og la buljongen trekke i 10 minutter. Legg fiskestykkene i buljongen, og la dem trekke i ca. 10 minutter.
Tomatsaus
  • Vask og skrell sjalottløk og hvitløk. Vask og rens chili. Finhakk sjalottløk, hvitløk, chili og soltørkede tomater.
  • Surr sjalottløk, hvitløk, chili, soltørkede tomater og tomatpuré i olivenolje i en kasserolle.
  • Fjern steinene i oliven, og grovhakk dem. Finhakk gressløk. Ha hakkede oliven og finhakket gressløk i kasserollen og tilsett hakkede tomater.
  • Kok opp og la sausen småkoke i noen minutter.
  • Smak til med honning, salt og pepper, og ha i cherrytomater rett før servering.
  • Server fisken med tomatsausen og kokte eller ovnsstekte poteter ved siden av.
Kilde: godfisk.no Foto: Studio Dreyer-Hensley
[lmt-post-modified-info]

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter