Meny
KLIPPFISKCARPACCIO-MED-TOMATSALSA-OG-ASPARGESSALAT-1

Klippfiskcarpaccio med tomatsalsa og aspargessalat

Carpaccio kan serveres som forrett, smårett eller tapas. I denne oppskriften serveres den med både tomatsalsa og aspargessalat ved siden av.
Porsjoner4
Ingredieser
salsa
Aspargessalat
Fremgangsmåte
  • Skjær klippfisk i tynne skiver og legg disse flatt utover på et fat eller porsjonstallerkener. Drypp over olivenolje og dryss på basilikum, revet parmesan og grovmalt pepper.
Salsa
  • Skjær soltørket tomat i tynne strimler og finhakk hvitløk, sjalottløk og chili. Bland sammen alle ingrediensene til salsaen i en kasserolle og la det koke i ca. 20 minutter. Smak til med salt, og litt sukker.
Aspargessalat
  • Skyll salaten og la den renne godt av. Finhakk sjalottløk. Skrell asparges, kok i lettsaltet vann i 2-3 minutter og avkjøl. Bland salat, sjalottløk, asparges og olivenolje, og smak til med salt og pepper.
  • Server klippfiskcarpaccio med salsa og aspargessalat ved siden av.
Kilde: godfisk.no Foto: Studio Dreyer-Hensley

Oppdatert

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter