Kobra-svin-indrefilet
Til oppskriften

Kobra, svin indrefilet

Svin indrefilet er magert, godt og mild på smak. Med noen enkle knep kan du få spennende smaker og retter ut av fileten. Her er en litt annerledes variant ved navn kobra. Hvor retten har fått navnet sitt i fra, ser du fort når du lager den. 
Over 60 min
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Couscoussalat

Fremgangsmåte

  • Finhakk hvitløk og urter. Bland godt sammen det våte og tørre til marinade.
  • Renskjær indrefileten. Del den i fire på langs. Legg kjøttstrimlene i marinaden i minst en time, helst over natten.
  • Tilbered couscous etter anvisning på pakken og avkjøl. Tilsett finhakkede urter og hvitløk. Bland olje, sitronsaft, sukker, salt og pepper sammen, hell over couscousen og bland godt. La det hele trekke smak i minst en time.
  • Tre kjøttstrimler på bløtlagte trepinner og grill dem raskt på sterk varme ca. 2 minutter på hver side. Legg dem over på aluminiumsfolie på grillen, sett på lokket og la dem ettersteke i ca. 7-8 minutter.
  • Server svinefilet kobra med couscoussalat.
Print