Kokoshjerter-i-pastell-1

Kokoshjerter i pastell

Under 20 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Smakfulle kokoshjerter i pastellfarger. Oppskriften ble laget av Sissel Myrbakken Sæther i forbindelse med en konkurranse av TINE og KK. Kokoshjertene må stå kaldt i ca. 5 timer før de kan serveres. 
PORSJONER1

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Finn frem små, hjerteformede kakeformer.
  • Bland kremfløte og melis. Ha i kokos og bland alt til en fast masse.
  • Fordel massen i tre ulike skåler og tilsett konditorfarge. Bland godt.
  • Fordel fyllet i formene, og sett kaldt til det har samlet seg. Dette tar ca. 5 timer.
  • Ta hjertene ut av formene. Legg dem på en seng av kokos.
  • Tips: Hvis du ønsker, kan du smelte 250 gram mørk sjokolade og dyppe hjertene i.
Kilde: tine.no
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest