19106653

Komper med allehånde

40-60 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Komper med allehånde som serveres med smør og rørte tyttebær.
PORSJONER4

Ingredieser

Fyll

Til koking

Til servering

Fremgangsmåte

Fyllet

  • Skjær flesket i terninger. Skrell og finhakk løken. Stek flesk og løk, men løken skal ikke bli brent kun blank. Ha i allehånde og pepper. La fyllet renne av i et dørslag.
  • Mos potetene. Visp eggene sammen. Bland poteteene med egg, salt og så mye mel att det blir en fast og tørr deig. Bland deigen godt.
  • Lag en rull av deigen og skjær den i 20 like deler. Rull de til runda boller og lag en liten fordypning i midten. Legg fyllet i gropen og klem igjen hullet.
  • Kok opp vann og salt i en stor kjele. La de småkoke, ett lag av gangen, i 10-15 minutter Ta opp med en hullsleiv. Server med smør og rørt tyttebær.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest