Konfektkake

Konfektkake

40-60 min
Enkel
Skriv ut oppskriften Legg oppskriften til din samling
Konfektkake med mørk sjokolade, egg, smør, sukker og mel er en klassisk kake som er enkel og rask å lage, og en glede å servere som dessert med pisket krem.
PORSJONER1 kake

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Smelt sjokolade og smør over svak varme og avkjøl blandingen.
  • Pisk egg og sukker til eggedosis.
  • Bland hvetemel og bakepulver godt.
  • Rør sjokoladeblandingen inn i eggedosisen og vend melblandingen forsiktig inn i deigen.
  • Hell kakerøren i en godt smurt springform, 24 cm.
  • Stek kaken midt i ovnen ved 225 °C i 12-15 minutter. Avkjøl på rist.
  • Sikt over kakaopulver hvis du ønsker.
  • Server gjerne kaken med pisket krem.
Kilde: brodogkorn.no Foto: Per Erik Jæger
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Stikkord for denne oppskriften