Meny

Kongekrabbe med lime og chili

Kongekrabbe med lime og chili

Oppdatert

20-40 min
Middels
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Kongekrabbe med lime og chili

Denne oppskriften med saftig kongekrabbe passer godt som forrett til middagsselskapet. Stekt kongekrabbe med chili, hvitløk og ingefær er spennende og fantastisk godt.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Del kongekrabbebeinene først i 5 cm lange biter, og deretter på langs.
  • Finhakk chili, hvitløk og ingefær.
  • Varm litt rapsolje i en stekepanne, tilsett kongekrabbe med kjøttsiden ned, chili, hvitløk og ingefær, og stek i ca. 30 sekunder mens du rører.
  • Tilsett hakkede tomater, sweet chilisaus og soyasaus, og kok opp.
  • Press over saften av lime og smak til sausen.
Server med koriander drysset over.
    Tips: Dersom du bruker kokt kongekrabbe så skal den bare vendes raskt i chiliblandingen.
      Kilde: 3iuka.no Foto: Kim Holthe

      Share on facebook
      Share on pinterest
      Share on email
      Populære oppskrifter
      Kanskje du vil like disse også