Kongekrabberisoni-med-safran-1

Kongekrabbe med risoni i safran

40-60 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Stekt kongekrabbe med estragon og revet sitronskall passer godt sammen med risoni. Risoni er pasta som er formet som ris. Denne oppskriften en god sjømatrett som er enkel å lage til mange. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Del kongekrabbebeinene i leddene med en kniv. Kok risoni etter anvisning på pakken. Ta kjøttet ut av de tykkeste delene og ha de tynne delene i kokende vann i 2 minutter.
  • Stek kjøttet fra klørne i olje og ha smør, finhakket estragon og revet sitronskall i stekepannen på slutten. De små delene av krabbekjøttet kuttes i tynne skiver, mens den tykke delen kuttes i tykke skiver.
  • Tilsett safran og parmesan i risonien, og smak til med sitronsaft, salt og pepper. Skjær piquillos i ringer, stek i stekepanne og ha i risonien sammen med finhakket gressløk og persille. Ta kjøttet ut av de kokte kongekrabbedelene og bland dette i risonien.
  • Server risonien med den stekte kongekrabben på toppen.
Kilde: godfisk.no Foto: Audun Aagre
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest