Kongekrabbe-på-crostini-1-1

Kongekrabbe på crostini

Ca. 20 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Kongekrabbe vendt i en blanding av chili, hvitløk og lime passer godt på en skive baguette. Denne retten kan serveres som både tapas og forrett. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Rens kongekrabbe og del i mindre stykker.
  • Finhakk chili og hvitløk, og riv skall og press saften av lime. Vend krabbekjøttet i en blanding av chili, hvitløk, og skall og saft av lime.
  • Stek baguetteskiver gylne og sprø i en stekepanne med litt olje. Ta dem opp og la dem renne av på tørkepapir.
  • Legg salat på baguetteskivene og et stykke kongekrabbe på hver skive.
  • Server crostini med limeskiver og dill som pynt om du har.
Kilde: godfisk.no Foto: Alf Børjesson
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest