Konjakk-fromasj-med-mango-og-papayachutney-1

Konjakk-fromasj med mango og papayachutney

20-40 min
Avansert
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Dette er en lekker og smakfull dessert du trygt kan servere dine gjester. 
PORSJONER8

Ingredieser

Konjakk-fromasj

Mango- og papayachutney

Fremgangsmåte

  • Bløtlegg gelatinen i litt kaldt vann i 5 minutter.
  • Pisk egg og sukker til eggedosis, stivpisk kremen og bland sammen.
  • Klem forsiktig ut vannet av gelatinplatene og smelt dem i 1/2 dl kokende vann (ta kjelen av platen). Avkjøl blandingen.
  • Rør inn konjakk, og hell blandingen i kremen i en tynn stråle mens du rører godt. La fromasjen stå kaldt noen timer før servering.
  • Fres rosèpepper, vaniljefrø og chili i smør i ca. 2 minutter. Tilsett sukker, mango og papaya. Hell på hvitvin og la det hele putre til frukten er myk og blank. Tilsett litt mer vin om nødvendig.
  • Server konjakkfromasj med mango- og papayachutney ved siden av.
Kilde: matprat.no Foto: Margaret de Lange
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest