Koteletter-med-mangosalsa

Koteletter med mangosalsa

20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
De kjente og kjære kotelettene kan piffes opp med mangosalsa og kesam. En enkel og god middag i en hektisk hverdag.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Smelt smøret i en varm stekepanne. Brun kotelett raskt i pannen og dryss på salt og pepper. Ta pannen vekk fra platen, og la kotelettene etterstekes med lokk over ¾ av pannen i ca. 5 minutter.
  • Kok ris etter anvisning på pakken.
  • Skrell mango og del i terninger. Skjær mynte i små biter. Bland dette sammen med mangoen.
  • Tips: Får du ikke tak i mango, kan kotelettene serveres med friske hakkede tomater.
  • Server hver kotelett med kokt ris, mager kesam og mangosalsa.
  • Tips: Svinekoteletter er mørt kjøtt som stekes ferdig på få minutter. Skjærer du vekk fettranden på koteletten, er det dessuten svært magert kjøtt som er ypperlig til hverdagsmiddagen.
Kilde: tine.no
Populære oppskrifter siste uke