MP_Koteletter-med-nykaal-og-sennepsaus

Koteletter med nykål og sennepsaus

Under 20 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Med nykål, svinekotelett og sennepssaus på tallerkenen samtidig har du en aldeles fortreffelig smakskombinasjon. Superenkel hverdagsmat med få er gøy å lage og morsomt å spise. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Brun kotelettene raskt i varm panne og dryss på salt og pepper. Ta pannen vekk fra platen og la dem etterstekes med lokk over ¾ av pannen i ca. 5 minutter
  • Del nykålen i fire båter. Ha litt vann i en panne eller kjele og kok opp. Legg oppi kålen med en smørklatt på toppen. Damp i 5-6 minutter. Krydre med salt og pepper.
  • Server med sennepsaus.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest