Koteletter med urtesaus
Til oppskriften

Koteletter med urtesaus

 Svinekoteletter er rimelig og god middagsmat. Server kotelettene med denne gode og syrlige urtesausen og valnøtter.
20-40 min
Enkel
Koteletter
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

URTESAUS

Fremgangsmåte

  • Vask potet godt og kok møre, i 20-30 minutter.
  • Brun kotelettene i halvparten av smøret, 3 minutter på hver side.
  • Tips: La pannen bli god og varm før du har i smør. Når stekefettet er nøttebrunt og har sluttet å bruse, legger du i kjøttet, litt av gangen.

URTESAUS

  • Rens og hakk løken. Fres den i resten av smøret. Strø på mel og spe med vann, lett Crème Fraîche, buljongterning og sitron. Kok opp.
  • Legg i persille, basilikum og koteletter. Smak til med salt og pepper. Strø over nøtter.
  • Vask og skjær opp salat.
  • Tips: For å få kjøttet saftig, er det best å steke koteletter med fettet på. Hvis du vil, kan du skjære bort fettet før du serverer.
Kilde: tine.no
Print