Koteletter-med-varm-salat
Til oppskriften

Koteletter med varm salat

Svinekoteletter i ny drakt – servert med en varm grønnsak- og nudelsalat. 
Under 20 min
Enkel
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Varm salat

Fremgangsmåte

  • Skjær noen hakk i fettranden på kotelettene så er det lettere å steke dem jevnt. Brun kotelettene 2-3 minutter i en varm panne og dryss på salt og pepper. Ta pannen til side.
  • Bland sammen søt chilisaus og soya. Hell litt av sausen over kotelettene og etterstek dem på svak varme i ca. 5 minutter under lokk. Ta opp kotelettene og hold dem varme.
  • Kok nudlene etter anvisning på pakken.
  • Skyll spinaten og del sukkerertene i to. Fres alle grønnsakene ett minutt i en panne med litt olje og dryss over litt salt og pepper.
  • Server med resten av chilisausen.
Print