Koteletter-og-gronnsaker-i-ovn

Koteletter og grønnsaker i ovn

20-40 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Koteletter er noe alle liker, og med grønnsaker som følge blir dette en ordentlig middag. Retten stekes ferdig i ovnen, da har man tid til å dekke bordet og gjøre litt ekstra ut av hverdagsmiddagen.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Forvarm ovnen til 220°C.
  • Skrell persillerot, gulrot og sellerirot. Kutt dem i store biter. Del de små potetene i to og squashen i like store biter som de andre grønnsakene. Legg over i en ildfast form, dryss over olivenolje, salt og pepper. Bland sammen og stek i ovnen i ca. 20 minutter.
  • Ha salt og pepper på kotelettene, stek dem på sterk varme med margarin eller olje i ca. 2 minutter på hver side.
  • Ta ut formen med grønnsakene og legg kjøttet oppå grønnsakene. Sett formen inn igjen i ovnen og stek videre i 5 minutter.
Kilde: matprat.no Foto: Sara Johannessen
Populære oppskrifter siste uke