Kotelettspyd-med-asiatisk-potetsalat

Kotelettspyd med asiatisk potetsalat

Over 60 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Svinekoteletter marinert med ingefær og soyasaus er østeninspirert. Servert med en asiatisk potetsalat blir det et skikkelig eksotisk måltid.
PORSJONER4

Ingredieser

Potetsalat

Dressing

Fremgangsmåte

  • Skjær beinet fra kotelettene, og del kjøttet i to. Bland hvitløk, ingefær, soyasaus, honning og olivenolje til en marinade. La kjøttet marinere i 2-3 timer.
  • Kok potet til de er møre, ca. 20 minutter. Avkjøl, og del dem i skiver. Kutt purre, reddik og paprika i skiver, finhakk chili og gressløk. Ha alt over i en bolle og bland lett.
  • Bland sammen olje, eddik og limesaft til en dressing. Smak til med kajennepepper, salt og pepper, og hell den over potetsalaten. Vend forsiktig slik at dressingen fordeler seg godt.
  • Tre kjøttet på grillspyd, dryss over salt og pepper. Grill spydene i 3-4 minutter, snu ofte.
  • Dersom du bruker trespyd, legg dem i vann i 15 minutter før du bruker dem, så de ikke begynner å brenne.
Kilde: matprat.no Foto: Astrid Hals
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest