Köttbullar

Köttbullar

20-40 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Hemmeligheten bak vellykkede kjøttboller er litt fløte.
PORSJONER4

Ingredieser

Saus

Fremgangsmåte

  • Bland brødsmuler og fløte. La det svelle i 10 minutter. Tilsett kjøttdeig, løk, egg, salt og pepper. Rør til en jevn røre.
  • Form kjøttdeigen til små jevne boller. Stek de i smør på middels varme i 3-5 minutter.
  • Visp melet sammen med fløten og litt av melken i en kjele. Pisk inn resten av melken.
  • Ha i stekesjy, kalvefond og soya. Kok opp og la det småkoke i ca 3 minutter.
  • * Hell i 3 dl varmt vann i stekepannen som kjøttbollene var stekt i. Kok opp og rør rundt.
  • Server med tyttebærsyltetøy/rørte tyttebær og verdens beste potetmos >>
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest