Krabbe-naturell-2

Krabbe naturell

Ca. 20 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Kokt krabbekjøtt som smaker friskt av hav er en av de mest fantastiske sjømatrettene man kan servere. Server krabben med loff, smør, majones og sitron. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Dersom du kjøper levende krabbe må den kokes først.
  • Krabben kan serveres som den er, men rens gjerne før servering ved å fjerne paven og gjellene, og knekke klørne med en nøtteknekker.
  • Legg krabbekjøttet tilbake i skallet så krabben ser hel ut før du serverer den.
  • Server krabbe naturell med loff, smør, majones og sitronbåter, med eddik og pepper på bordet.
  • Tips: Som variasjon i tilbehøret kan du servere chilisaus til.
Kilde: godfisk.no Foto: Kim Holthe
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest