Krabbeboller-2-3

Krabbeboller

20-40 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Krabbe er perfekt festmat, så hvorfor ikke prøve denne oppskriften neste gang du skal ha gjester på besøk? Passer fint å servere som forrett eller som en av flere retter på et tapasbord. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Bland en farse av krabbekjøtt, finhakket sjalottløk og bland sammen med tabasco, sweet chilisaus, egg, griljermel og maisennajevner.
  • Smak til med salt og pepper.
  • Varm olje til 160 °C i en solid gryte. Gryten bør ikke fylles mer enn ca. to tredel med olje.
  • Dypp hendene i kaldt vann og trill små boller som stekes gylne og gjennomvarme i oljen. La dem renne av på fettsugende papir.
  • Server gjerne bollene med en søt chilisaus.
  • Tips: Ha alltid et lokk liggende klart i tilfelle oljen skulle ta fyr. Kvel varmen med lokket. Hell aldri vann på brennende olje.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest