Krabbekaker med avokadosalsa

Krabbekaker med avokadosalsa

40-60 min
Middels
Skriv ut oppskriften Legg oppskriften til din samling
PORSJONER4

Ingredieser

Avocadosalsa

Fremgangsmåte

  • Renn av krabbekjøttet, lettpisk egget og finhakk vårløken.
  • Ha egg, krabbekjøtt, vårløk, majones, søt chilisaus og loffsmuler i en bolle og bland godt. Smak til med salt og nykvernet, sort pepper. Form krabbefarsen til 8 små, flate kaker med våte hender. Dekk til og sett i kjøleskapet i 30 minutter.

Avocadosalsa

  • Finhakk løken og skjær avokadoen i terninger. Ha tomat, løk, avocado, limesaft, kjørvel og sukker i en bolle. Smak til med salt og pepper og vend alt forsiktig sammen.
  • Varm opp oljen i en tykkbunnet kjele til 180 °C eller til en loffterning blir gyllen på 15 sekunder. Stek krabbekakene over middels varme i 6 minutter eller til de er gylne på begge sider. La dem renne godt av på krøllet tørkepapir.
  • Server krabbekakene med bollen med avocadosalsa og limebåter.