KRABBEKLØR-PÅ-RISTET-LOFF-1
Til oppskriften

Krabbeklør på ristet loff

Det enkle er ofte det beste og det ser du i denne oppskriften. Med få ingredienser er dette en enkel, men smakfull rett som passer både som tapas og forrett.
Ca. 20 min
Enkel
Koldtbord
PORSJONER4 12 tapas

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 200 °C.
  • Del hver loffskive i fire, pensle med olje og legg dem på et stekebrett.
  • Stek i stekeovnen til de har fått litt farge.
  • Rens krabbeklørne og ta ut krabbekjøttet.
  • Skjær paprika i strimler og fiken i tynne båter.
  • Legg krabbekjøttet på loffskivene, og legg over en strimle paprika og en båt fiken.
  • Server med hakkede nøtter drysset over.
Kilde: godfisk.no Foto: Studio Dreyer-Hensley
Print