Krakelerte egg i lakserede

Krakelerte egg i lakserede

20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Server en lekker forrett av krakelerte egg med røkelaks. Har du sett på maken?
PORSJONER6

Ingredieser

Lake

Fremgangsmåte

  • Kok eggene i 6 minutter og avkjøl.
  • Kok opp ingrediensene til laken og avkjøl.
  • Bruk baksiden av en teskje og kakk sprekker i eggene. Legg dem ned i laken (skallet er på) slik at laken dekker alle eggene. Legg eventuelt en tallerken over som presser eggene ned. Ikke bruk plast, bruk heller et stort glass med lokk. Snu glasset forsiktig et par ganger slik at kryddret ikke blir liggende i bunnen. Sett eggene kaldt til dagen etter.
  • Skrell eggene og de har fått et fint, gult mønster. Legg litt salat eller spirer på tallerken. Lag en ”rede” av laks og sett et krakelert egg oppi. Pynt med en urt.
Kilde: matprat.no
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest