Krakelerte egg

Krakelerte egg

Over 60 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Se hvor spennende eggene blir når de er krakelert! Server denne kinesiske retten med frisk salat dryppet med noen dråper soyasaus.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Kok eggene 7 minutter. Avkjøl, og knus eggeskallet rundt hele egget med baksiden av en teskje. Ha eggene tilbake i kjelen.
  • Tilsett de andre ingrediensene og kok opp. La eggene trekke på svak varme i 10 minutter.
  • Avkjøl vannet raskt og la eggene ligge i laken i minst 3 timer.
  • Ta av skallet på eggene og server dem på en frisk salat. Drypp gjerne noen dråper soyasaus over.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest