Kremet soppstuing

Kremet soppstuing

20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Hjemmelaget soppstuing med fløte og urter er nydelig tilbehør til både biff, vilt, lam og fugl. Har du en god soppstuing er det nesten unødvendig å lage annen saus. Enkel oppskrift som smaker godt, løk gir ekstra god smak, men er ikke nødvendig.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Rens sopp godt og del i biter. Hvis du også ønsker løk i, skrell og finhakk den.
  • Stek sopp og løk gyllen i en panne med lettbrunet smør.
  • Tilsett finhakket timian og eventuelt andre urter, og hell på fløte.
  • La alt småkoke i noen minutter til stuingen har tyknet og smak til med soyasaus, salt og pepper før servering.
Kilde: meny.no
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest