Meny

Kremet soppstuing

kremet soppstuing1

Oppdatert

20-40 min
Enkel
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Kremet soppstuing

Hjemmelaget soppstuing med fløte og urter er nydelig tilbehør til både biff, vilt, lam og fugl. Har du en god soppstuing er det nesten unødvendig å lage annen saus. Enkel oppskrift som smaker godt, løk gir ekstra god smak, men er ikke nødvendig.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Rens sopp godt og del i biter. Hvis du også ønsker løk i, skrell og finhakk den.
  • Stek sopp og løk gyllen i en panne med lettbrunet smør.
  • Tilsett finhakket timian og eventuelt andre urter, og hell på fløte.
  • La alt småkoke i noen minutter til stuingen har tyknet og smak til med soyasaus, salt og pepper før servering.
Kilde: meny.no

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også