Krumkaker

Krumkaker

Over 60 min
Avansert
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Krumkaker er kanskje en av de 7 slagene som bør være med i julebaksten til jul. Se video av hvordan du lager perfekte Krumkaker. 
PORSJONER1 18 kaker

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Egg og sukker piskes til eggedosis.
  • Sikt sammen det tørre og rør det forsiktig inn i eggedosisen.
  • Rør inn smør og nesten alt vannet. Smak til med mandeldråper.
  • La røren svelle i 30 minutter i kjøleskap. Rør inn mer vann hvis røren er for tykk.
  • Varm krumkakejernet. Jernet smøres til den første kaken - senere smøring er unødvendig på grunn av fettinnholdet i røren.
  • Kakene stekes gylne og formes til kremmerhus ved hjelp av en krumkakepinne eller til skålform ved å legg kakene over en skål.
  • Tips: Til dessert er det fint å servere is i en krumkake formet som en skål.
Kilde: melk.no
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest