Meny
Krumkaker
Krumkaker er kanskje en av de 7 slagene som bør være med i julebaksten til jul. Se video av hvordan du lager perfekte Krumkaker. 
Porsjoner1 18 kaker
Ingredieser
Fremgangsmåte
  • Egg og sukker piskes til eggedosis.
  • Sikt sammen det tørre og rør det forsiktig inn i eggedosisen.
  • Rør inn smør og nesten alt vannet. Smak til med mandeldråper.
  • La røren svelle i 30 minutter i kjøleskap. Rør inn mer vann hvis røren er for tykk.
  • Varm krumkakejernet. Jernet smøres til den første kaken - senere smøring er unødvendig på grunn av fettinnholdet i røren.
  • Kakene stekes gylne og formes til kremmerhus ved hjelp av en krumkakepinne eller til skålform ved å legg kakene over en skål.
  • Tips: Til dessert er det fint å servere is i en krumkake formet som en skål.
Kilde: melk.no

Oppdatert

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter