Kryddergrilletentrecôtemedferskmaissalatogkorianderbruchetta
Til oppskriften

Kryddergrillet entrecôte med fersk maissalat og korianderbruchetta

Over 60 min
Middels
PORSJONER4

Ingredieser

FERSK MAISSALAT

KORIANDERBRUCHETTA

Fremgangsmåte

  • Bland krydderiene og oljen sammen. Gni marinaden inn i kjøttet. Grill først på direkte varme til fin bruning er oppnådd. Flytt over
  • på indirekte grilling. Kjøttet er ferdig når kjernetemperaturen viser 56 ºC. La kjøttet hvile minimum 15 minutter før transjering (oppskjæring).
  • Skrell maiskornene av stammen. Skrell epler og kutt i terninger. Fres dette i en stekepanne i 2-3 minutter. Avkjøl. Ha på eddik og
  • lønnesirup. Kutt paprika, stangselleri og vårløk i små biter. Finkutt Jalapeño og frisk koriander. Bland alt og smak til med salt.
  • Rapsolje, koriander, hvitløk, salt og pepper kjøres glatt med stavmikser. Pensle brødskivene og grill dem rett før servering.
Print