Kryddergrilletentrecôtemedferskmaissalatogkorianderbruchetta

Kryddergrillet entrecôte med fersk maissalat og korianderbruchetta

Over 60 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
PORSJONER4

Ingredieser

FERSK MAISSALAT

KORIANDERBRUCHETTA

Fremgangsmåte

  • Bland krydderiene og oljen sammen. Gni marinaden inn i kjøttet. Grill først på direkte varme til fin bruning er oppnådd. Flytt over
  • på indirekte grilling. Kjøttet er ferdig når kjernetemperaturen viser 56 ºC. La kjøttet hvile minimum 15 minutter før transjering (oppskjæring).
  • Skrell maiskornene av stammen. Skrell epler og kutt i terninger. Fres dette i en stekepanne i 2-3 minutter. Avkjøl. Ha på eddik og
  • lønnesirup. Kutt paprika, stangselleri og vårløk i små biter. Finkutt Jalapeño og frisk koriander. Bland alt og smak til med salt.
  • Rapsolje, koriander, hvitløk, salt og pepper kjøres glatt med stavmikser. Pensle brødskivene og grill dem rett før servering.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest