Krydderskanker-med-gronnsaker1-2-1

 

Krydderskanker med grønnsaker

Over 60 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Lammeskanker er en delikatesse. Har du ikke smakt det før bør du prøve denne oppskriften. Her har vi valgt å krydre lammeskankene med eksotiske krydder som spisskummen, korianderfrø, chilipulver og gurkemeie.
PORSJONER4

Ingredieser

Potetmos

Fremgangsmåte

  • Knus hele frø i morter og bland med resten av krydrene (du kan også bruke en ferdig asiatisk eller arabisk blanding). Gni kjøttet inn med olivenolje og krydder.
  • Rens grønnsakene, og skjær paprika i strimler. Brun kjøttet og grønnsakene rundt det hele i stekepanne. Legg over i ildfast form med lokk og stek videre i ovnen på 180°C i 1 1/2 - 2 timer til kjøttet løsner fra bena.
  • Skrell potetene, del dem i grove biter og kok dem møre. Mos potetene og rør inn varm melk og smør. Rør godt. Smak til med salt, pepper og muskat. Rør inn egget til slutt.
Kilde: matprat.no
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest