Krydderskanker1-2-1
Til oppskriften

Krydderskanker

Lammeskanker er kjempegodt. I denne oppskriften har vi brukt spennende krydder fra fjerne himmelstrøk.
Over 60 min
Middels
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Sjysaus

Fremgangsmåte

  • Knus hele frø i morter og bland med resten av krydrene (du kan også bruke en ferdig asiatisk eller arabisk blanding). Gni kjøttet inn med olivenolje og krydder.
  • Rens grønnsakene, og skjær paprika i strimler. Brun kjøttet og grønnsakene rundt det hele i stekepanne. Legg over i ildfast form med lokk og stek videre i ovnen på 180 °C i 1 1/2 - 2 timer til kjøttet løsner fra bena.
  • Skrell potetene, del dem i grove biter og kok dem møre. Mos potetene og rør inn varm melk og smør. Rør godt. Smak til med salt, pepper og muskat. Rør inn egget til slutt.
Kilde: matprat.no
Print