Langtidsstekte-krydra-lammeskanker1-2-1

Krydrede lammeskanker

Over 60 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Lammeskanker er utrolig! Den nederste delen på lammelåret er i utgangspunktet et seigt stykke kjøtt som trenger lang og varsom varmebehandling. Etter riktig behandling fremstår lammeskanken som et saftig og mørt kjøttstykke du sjelden har smakt maken til. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Surr spekeskinken rundt skankene, fest evt med tannpirker eller bomullstråd og brun de raskt i en panne.
  • Legg skankene i en gryte eller en ildfast form og ha i resten av ingrediensene.
  • Sett på lokk eller ha på aluminiumsfolie og stek i ovn på 180 °C i 1 1/2 - 2 timer, eller til kjøttet løsner fra bena.
  • Tips: Lammeskankene kan også tilberedes på lavere temperatur. Sett ovnen på 150 °C og la skankene stå inne i 3 1/2 - 4 timer, eller til kjøttet løsner fra bena.
Kilde: matprat.no
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest