KRYDRET-KOFTA
Til oppskriften

Krydret kofta - krydrede lammekjøttboller

Passer godt som tapas eller til et koldtbord
20-40 min
Middels
PORSJONER1 ca. 45 boller

Ingredieser

Yoghurtdipp

Fremgangsmåte

  • Ha kjøttdeig, løk, hvitløk, koriander, spisskummen, kanel, chili, tomatpure og mynte- og korianderblad i en stor bolle og bland godt med hendene. Krydre godt og rull deigen til små boller ca. 1.5 ts til hver.
  • Sett en stor, tykkbunnet stekepanne over middels varme og varm opp oljen. Stek koftaene i flere porsjoner til de er gjennomstekte og pent brune på alle kanter. La de renne av på krøllet tørkepapir.
  • Bland ingrediensene til dippen og ha den i en liten bolle.
  • Spidd koftaene med en cocktailpinne og server de med dippen.
Print