krydret-linsesuppe

Krydret linsesuppe

20-40 min
Middels
Skriv ut oppskriften Legg oppskriften til din samling
En krydret linsesuppe med tomater og kikerter.Inneholder mye protein, som er perfekt etter trening.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Rens og hakk løk og hvitløk.
  • Del tomatene i to, fjern stilkfestet og eventuelle harde kjerner.
  • Grovhakk tomatene.
  • Skyll linsene godt i kaldt vann.
  • Varm oljen i en kasserolle og fres løk og hvitløk til løken blir gyllen.
  • Tilsett spisskummen og karripasta og fres videre under omrøring i ca. 1 minutt.
  • Tilsett tomater, linser og buljong/kraft.
  • Kok opp og la det småkoke til linsene er myke.
  • Bruk en stavmikser og kjør suppen (eller deler av den) til en grov puré.
  • Smak til med salt og pepper og bland til slutt inn kikerter og hakkede urter.
  • Serveres med en skje yogurt naturell
  • Nyt suppen så ofte du kan, og la den være en naturlig del av en sunn livsstil med et variert og balansert kosthold.
Kilde: bama.no
Populære oppskrifter
Stikkord for denne oppskriften