Kveite-i-appelsinsaus-1-1

Kveite i appelsinsaus

20-40 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
En spennende rett med kveite bakt i ovn servert med en frisk saus av appelsin og lime. Server fisken med kokte poteter og en salat av ruccola, appelsinbåter og finhakket løk.
PORSJONER4

Ingredieser

Salat

Tilbehør

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 200 grader.
  • Dryss kveiten med salt og la den ligge i ca. 10 minutter.
  • Smør en ildfast form.
  • Finriv skallet av appelsin og lime og press ut saften.
  • Hell halvparten av sitrussaften og skallet i formen, legg kveiten i og hell på resten av saften og skallet sammen med knuste rosépepper.
  • Dekk formen med aluminiumsfolie og bak kveiten i ovnen til den er gjennomkokt, det tar ca. 7 minutter avhengig av størrelsen på skivene.

Salat

  • Finhakk løk og del appelsin i båter. Bland ruccola med løk og appelsinbåter .
  • Server fisken med kokte poteter og salaten.
Kilde: godfisk.no Foto:Per Alfsen
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest