Kveite-i-spekeskinke-med-grillede-grønnsaker-2-1

Kveite i spekeskinke med grillede grønnsaker

Under 20 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Kveite i spekeskinke med grillede grønnsaker. Her kreves det tynne skiver av en ekstra god spekeskinke. Fisken beholder smak og saftighet når den bakes pakket i skinke. 
PORSJONER4

Ingredieser

Grillede grønnsaker

Fremgangsmåte

  • Lag en form av tykk aluminiumsfolie (tre lag).
  • Skjær fisken i fire jevnstore stykker. Legg skinke rundt hele fiskestykket.
  • Legg fiskestykkene på aluminiumsfolie, drypp olje over.
  • Rens og del opp grønnsakene, legg dem i folieformen. Rør sammen olje, sennep, honning og sitronsaft og hell det over grønnsakene.
  • Sett formen med grønnsakene på grillen først, de trenger 10-12 minutter.
  • Legg fisken på et stykke aluminiumsfolie på grillen og stek den i 6-8 minutter.
  • Server kveiten på en seng av grønnsaker, pynt med grønt. Gjerne godt brød til.
Kilde: godfisk.no Foto: Kim Holthe
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest