Kveite-med-grønnsaker-bakt-i-folie-1-1
Til oppskriften

Kveite med grønnsaker bakt i folie

En enkel middag av kveite og grønnsaker, og den baker seg selv i folie på grillen. Utenfor grillsesongen egner oppskriften seg også i ildfast form i stekeovnen. 
20-40 min
Enkel
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Dressing

Fremgangsmåte

  • Skjær kveite i serveringsstykker.
  • Pensle ark av grillfolie med litt olje. Pensle like mange ark som du har kveitestykker.
  • Kutt grønnsaker og sopp i tynne skiver og fordel i foliestykkene.
  • Rør sammen ingrediensene til dressingen og smak den til med salt og pepper.
  • Legg et kveitestykke i hvert folieark og drypp dressing over.
  • La kveite og grønnsaker stå og marinere i ca. 15 minutter.
  • Strø revet ost på toppen, krydre til slutt med litt salt og pepper og pakk folien godt sammen. Legg på grillen i ca. 15 minutter.
  • Server bakt kveite og grønnsaker med kokt ris.
  • Tips: Legg foliepakkene på et stekebrett og stek i stekeovnen, i ca. 8 minutter ved 200 °C.
Kilde: godfisk.no Foto: Bent Raanes og Sarah Cameron Sørensen
Print