Kveitecarpaccio

Kveitecarpaccio

20-40 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Carpaccio kan bokstavelig talt kalles rå nytelse. Det gjelder i aller høyeste grad for denne oppskriften, der du serverer kveite med en saus av honning og soya. 
PORSJONER4

Ingredieser

Saus

Grønnsaker

Fremgangsmåte

  • Fisk som skal spises rå må fryses ned i minimum 24 timer før bruk. Skjær kveite i tynne skiver.

Grønnsaker

  • Skrell og del agurk i to, ta ut kjernen og skjær i biter. Skjær vårløk i tynne ringer og grovhakk koriander. Bland grønnsakene sammen med olje og smak til med salt og pepper.

Saus

  • Rør sammen ingrediensene til sausen.
  • Server kveiteskivene med grønnsakene og sausen over.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest