Kylling Cacciatore
PORSJONER6

Ingredieser

Kylling

Polenta

Fremgangsmåte

  • Grovhakk løk, selleri og gulrøtter. Varm oljen i en stekepanne og stek løk, selleri og gulrøtter i 4-5 minutter, eller til de har myknet.
  • Legg i kyllingen og fortsette å koke i 2-3 minutter eller til de har brunet litt. Hell i vin og fortsette å koke til væsken er redusert med halvparten. Rør inn tomatpuré og buljong.
  • Tilsett urter, reduser varmen og la det småkoke i 30 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt.
  • I mellomtiden kok polenta i henhold til pakkens instruksjoner. Tilsett smør og parmesan og rør det godt sammen.
  • Server polenta med kyllingen på toppen.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest