Meny

Kylling i pita

Kylling-i-pita-1

Oppdatert

Under 20 min
Enkel
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Kylling i pita

Kylling i pita er raskt og enkelt, populært for både store og små er det også. Når du vil ha en forandring på retten kan du gjerne lage den med med strimlet svinekjøtt.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær kyllingfilet i små terninger, ca. 1 x 1 cm. Skjær paprika i biter og vårløk i ringer.
  • Stek kyllingbitene på middels varme i en stekepanne med litt olje. Ha i paprika og vårløk, dryss over tikka masala-krydder og rør godt. Vend inn matyoghurt. Bland alt godt sammen og la det bli gjennomvarmt.
  • Fyll varme pitabrød med kyllingblandingen og friske salatblad.
  • Server gjerne mer salat ved siden av.
Kilde: matprat.no Foto: Studio Dreyer-Hensley

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også