Kylling i wok fra Kina
Til oppskriften

Kylling i wok fra Kina

Wok grønnsaker og kjøtt, og bland inn kokte nudler. Hell over en ferdig woksaus til slutt. Enkelt - smakfullt - magert! 
Under 20 min
Enkel
Asiatisk, Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær kyllingfiletene i strimler.
  • Bland kyllingstrimler, hvitløk, ingefær og chili med woksaus. Mariner i ca. 1/2 time.
  • Skjær rødløk i ringer, squash i skiver, paprika og brokkoli i biter.
  • Kok nudlene etter anvisningen på pakken.
  • Ta kjøttet ut av marinaden og fres kjøttet raskt (2-3 minutter) i olje på sterk varme i en panne. Ta ut kjøttet og fres grønnsakene.
  • Bland de stekte kyllingstrimlene og nudler forsiktig i til slutt. Tilsett marinaden og smak til med pepper og eventuelt salt.
Kilde: matprat.no Foto: Alf Børjeson
Print