Kylling i wok fra Kina

Kylling i wok fra Kina

Under 20 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Wok grønnsaker og kjøtt, og bland inn kokte nudler. Hell over en ferdig woksaus til slutt. Enkelt - smakfullt - magert! 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær kyllingfiletene i strimler.
  • Bland kyllingstrimler, hvitløk, ingefær og chili med woksaus. Mariner i ca. 1/2 time.
  • Skjær rødløk i ringer, squash i skiver, paprika og brokkoli i biter.
  • Kok nudlene etter anvisningen på pakken.
  • Ta kjøttet ut av marinaden og fres kjøttet raskt (2-3 minutter) i olje på sterk varme i en panne. Ta ut kjøttet og fres grønnsakene.
  • Bland de stekte kyllingstrimlene og nudler forsiktig i til slutt. Tilsett marinaden og smak til med pepper og eventuelt salt.
Kilde: matprat.no Foto: Alf Børjeson
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest