Kylling-med-hjemmelaget-pasta-1

Kylling med fersk pasta

20-40 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
En enkel og god pastarett med kylling som passer til både barn og vokse. 
PORSJONER4

Ingredieser

Ostesaus

Fremgangsmåte

  • Smelt smør i en kjele ved svak varme. Tilsett hvetemel og rør blandingen jevn. Ta kjelen av platen. Tilsett litt og litt av melken og rør klumpfritt mellom hver gang. Sett kjelen tilbake på platen og kok opp mens du rører godt. La sausen småkoke i ca. 10 minutter. Rør inn revet ost og basilikum. Smak til med salt og pepper.
  • Stek kyllingfiletene i en panne med margarin på middels varme i 2 minutter på hver side. Etterstekes på lav varme under lokk i 4 minutter. Skjær filetene i skiver.
  • Skjær gulrot og squash på langs med en ostehøvel, slik at det blir lange, tynne strimler.
  • Kok fersk pasta etter anvisning på pakken. Ha i grønnsakene når det er 2 minutter igjen av koketiden.
  • Server kyllingfilet med kokte grønnsaker og fersk pasta.
Kilde: matprat.no Foto: Astrid Hals
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest