Kylling med hele hvitløk
Til oppskriften

Kylling med hele hvitløk

Server denne deilige stekte kyllingen med potetmos og en god grønn salat.
Over 60 min
Middels
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Forvarm ovnen til 230C. Bløtlegg safran i litt av vinen/eplejuicen. Gni kyllingen med pepper og kanel og legg kyllingen i en ildfast form.
  • Skrell og finhakk ingefær. Skjær toppene av hvitløken, slik at du kan se mønsteret og legg de rundt kyllingen med ingefær. Hell litt olivenolje i hvitløken og hell safran og gjenværende vin rundt kyllingen. Krydre kyllingen med salt og sett den i stekeovnen.
  • Stek i 20 minutter og deretter senke ovnen på 170C og kok i ytterligere 40 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt.
  • Server denne deilige stekte kyllingen med en god potetmos >> og en god grønn salat.
Print