Kylling-og-pasta-carbonara-1

Kylling og pasta carbonara

Under 20 min
Enkel
Skriv ut oppskriften Legg oppskriften til din samling
Det er den kjempegode tomatsausen som "gjør" denne pastaretten. Topp med litt frisk basilikum, og suksessen er et faktum. Lag dobbel porsjon tomatsaus og frys ned til siden. 
PORSJONER4

Fremgangsmåte

  • Kok opp rikelig med vann og tilsett pastasløyfer. Følg koketiden på pakken.
  • Tilsett ertene de siste to minuttene av koketiden, slik at de bare så vidt rekker å bli varme.
  • Sil fra vannet når pastaen er ferdig.
  • Skjær kyllingfiletene i strimler.
  • Stek kyllingstrimlene raskt i en panne mens pastaen koker.
  • Ha på salt og pepper.
  • Visp sammen egg og matfløte.
  • Ha pasta, erter og kyllingkjøttet tilbake i kjelen og slå eggeblandingen over.
  • Varm opp under omrøring, slik at eggeblandingen stivner.
  • Smak til med litt salt og pepper.
  • Server med revet parmesan og eventuelt grissini.
  • Tips: Lyst til å lage pasta carbonara original - uten fløte - klikk her for oppskrift.'
Kilde: matprat.no Foto: Helge Eek
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Stikkord for denne oppskriften