Kyllingburger

Kyllingburger

20-40 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Finhakk løken og grovhakk kapersen. Bland kjøttdeigen med 2/3 av løken og all kapersen Rør inn egg og sennep. Bland godt, og smak til med salt og pepper.
  • Fukt hendene med vann, og form deigen til 4 store biffer.
  • Varm oljen i en stekepanne. Stek burgerne gylne og gjennomstekte ca. 4 min på hver side.
  • Del hamburgerbrødene i to. Rist de lett i stekeovnen eller i en brødrister.
  • Skyll tomatene, og skjær de i skiver. Skyll salatbladene, og rist av vannet.
  • Legg salat og tomatskiver på hamburgerbrødet. Legg kyllingburgeren på og strø resten av løken over.

Velbekomme!

    Populære oppskrifter
    Share on facebook
    Facebook
    Share on twitter
    Twitter
    Share on linkedin
    LinkedIn
    Share on pinterest
    Pinterest