Kyllingburger

Kyllingburger
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Finhakk løken og grovhakk kapersen. Bland kjøttdeigen med 2/3 av løken og all kapersen Rør inn egg og sennep. Bland godt, og smak til med salt og pepper.
  • Fukt hendene med vann, og form deigen til 4 store biffer.
  • Varm oljen i en stekepanne. Stek burgerne gylne og gjennomstekte ca. 4 min på hver side.
  • Del hamburgerbrødene i to. Rist de lett i stekeovnen eller i en brødrister.
  • Skyll tomatene, og skjær de i skiver. Skyll salatbladene, og rist av vannet.
  • Legg salat og tomatskiver på hamburgerbrødet. Legg kyllingburgeren på og strø resten av løken over.
Velbekomme!
    Del meg da vel!
    Share on facebook
    Facebook
    Share on pinterest
    Pinterest
    Populære oppskrifter den siste uken