Kyllingfilet-fylt-med-krydder-og-ost-1

Kyllingfilet fylt med krydder og ost

20-40 min
Middels
Print
Vi har fylt kyllinfileten med en god skive brie og hakket dill før den ble surret med bacon og stekt. Fargerike grønnsaker og salat er godt tilbehør. 
PORSJONER4

Ingredieser

Urterømme

Fremgangsmåte

  • Skjær et snitt i hver kyllingfilet og fyll lommen med en skive brie og litt frisk timian. Ha på salt og pepper. Surr et par skiver bacon rundt hver filet.
  • Stek filetene litt på hver side i en middels varm stekepanne tilsatt margarin, bare til filetene er pent brune. Legg dem over i en ildfast form og stek videre i ovnen ved 180 °C i 10-15 minutter.
  • Stek grønnsakene i stekepanne til de blir knapt møre.
  • Bland sammen ingrediensene til urterømmen og la den stå noen minutter før servering.
  • Kyllingfiletene danderes på tallerken sammen med grønnsaker og salat. Server med urterømme.
Kilde: matprat.no Foto: Kim Holthe