Kyllingfilet-med-aprikossaus-1

Kyllingfilet med aprikossaus

Under 20 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Lag en deilig aprikossaus av appelsinjus tilsatt aprikossyltetøy. Passer perfekt til kyllingfilet. 
PORSJONER2

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Kok ris som anvist på pakken og kok grønnsaker etter ønske.
  • Krydre kyllingfilet og stek dem i en stekepanne på middels varme i 2 minutter på hver side. Legg over lokk og etterstek i 6-8 minutter.
  • Ta opp filetene fra pannen og ha i appelsinjus og aprikossyltetøy. Kok inn væsken til en fyldig saus. Legg filetene tilbake i sausen.
  • Server med ris og gjerne kokte grønnsaker som brokkoli eller blomkål.
Kilde: matprat.no Foto: Helge Eek
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest