kyllingfilet-med-bønnesalat-1
Til oppskriften

Kyllingfilet med bønnesalat

Hvorfor ikke grille til hverdags? Vi foreslår en smakfull og god bønnesalat sammen med grillet kyllingfilet. Mer tilbehør trenger du rett og slett ikke. 
Under 20 min
Middels
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

BØNNESALAT

Fremgangsmåte

  • Pensle kyllingfiletene med olje og krydre med salt og pepper.
  • Pensle risten på grillen med litt olje, og legg filetene på risten. Snu ofte, så filetene ikke brenner seg. Grill på middels varme i ca. 5 minutter på hver side og la kjøttet hvile litt før servering.
  • Del alle ingrediensene til salaten i biter og bland sammen i en bolle.
  • Visp sammen olje, eddik og finhakket persille. Smak til med salt og pepper og hell dressingen over salaten.
  • Server nygrillede kyllingfileter i følge med bønnesalat.
Kilde: matprat.no Foto: Synnøve Dreyer
Print