kyllingfilet_med_dill_og_kaperssaus-2
Til oppskriften

Kyllingfilet med dill og kaperssaus

Kyllingfilet med dill- og kaperssaus er en deilig hverdagsrett med masse smak! I stedet for å steke fileten i panne trekkes den i buljong.
20-40 min
Middels
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Kok ris etter anvisning på pakken.
  • Kok opp vann og buljongterning i en kjele og legg i kyllingfiletene. Senk varmen og la filetene trekke rett under kokepunktet i ca. 6 minutter. Legg i brokkolibuketter og kok i ytterligere 4 minutter.
  • Varm olje i en stekepanne og fres hakket løk myk og blank. Sil den varme buljongen over løken og la det koke kraftig i ca. 2 minutter. Rør inn kapers og sitronsaft.
  • Ta stekepannen av varmen. Rør inn yoghurt i sausen og smak til med salt og kvernet pepper. Hold sausen varm, men ikke la den koke – da vil den sprekke! Tilsett hakket dill rett før servering.
Kilde: matprat.no Foto: Mari Svenningsen
Print