Kyllingfilet-med-ingefær-og-chili-1

Kyllingfilet med ingefær og chili

20-40 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Ingefær og chili er to gode smaker til kylling. Potetsalaten med masse friske krydderurter, løk og fennikel er en klar favoritt som tilbehør til grillede kyllingfileter. 
PORSJONER4

Ingredieser

INGEFÆR- OG CHILIMARINADE

LUN POTETSALAT

Fremgangsmåte

  • Bland alle ingrediensene til marinaden. Legg kjøttet i en plastpose og hell på marinaden. Knys posen og bland godt. Legg posen i kjøleskap.
  • Kok potetene møre. Avkjøl potetene og skrell dem. Skjær løk og fennikel i tynne strimler.
  • Varm løk og fennikel i olje til den blir myk og blank. Tilsett poteter i skiver og bland med urter. Potetsalaten skal bare bli lunken.
  • Pensle grillristen med olje og legg på kyllingfiletene. Snu dem ofte, slik at de ikke brenner seg. Grill på middels varme i ca. 5 minutter på hver side og la kjøttet hvile litt før servering.
  • Tips: Kyllingfiletene kan like gjerne stekes i panne i 2 minutter på hver side. Legg over lokk og la dem ettersteke i 6-8 minutter, avhengig av tykkelsen.
Kilde: matprat.no
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest