Meny
Kyllingfilet-med-ingefær-og-chili-1
Ingefær og chili er to gode smaker til kylling. Potetsalaten med masse friske krydderurter, løk og fennikel er en klar favoritt som tilbehør til grillede kyllingfileter. 
Porsjoner4
Ingredieser
INGEFÆR- OG CHILIMARINADE
LUN POTETSALAT
Fremgangsmåte
  • Bland alle ingrediensene til marinaden. Legg kjøttet i en plastpose og hell på marinaden. Knys posen og bland godt. Legg posen i kjøleskap.
  • Kok potetene møre. Avkjøl potetene og skrell dem. Skjær løk og fennikel i tynne strimler.
  • Varm løk og fennikel i olje til den blir myk og blank. Tilsett poteter i skiver og bland med urter. Potetsalaten skal bare bli lunken.
  • Pensle grillristen med olje og legg på kyllingfiletene. Snu dem ofte, slik at de ikke brenner seg. Grill på middels varme i ca. 5 minutter på hver side og la kjøttet hvile litt før servering.
  • Tips: Kyllingfiletene kan like gjerne stekes i panne i 2 minutter på hver side. Legg over lokk og la dem ettersteke i 6-8 minutter, avhengig av tykkelsen.
Kilde: matprat.no

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter