Kyllingfilet-med-kål-og-kremet-soppsaus-1
Til oppskriften

Kyllingfilet med kål og kremet soppsaus

Selv om du ikke har egenplukket sopp for hånden, blir denne sausen himmelsk med kjøpesopp Her er oppskriften til Kyllingfilet med kål og kremet soppsaus. 
20-40 min
Middels
Middag
PORSJONER2

Ingredieser

Saus

Fremgangsmåte

  • Begynn med å koke potetene til potetmosen.
  • Stek kylingfiletene 3-4 minutter på hver side og krydre med salt og pepper. La dem hvile mens du lager ferdig potetmosen, tilsett eggeplommer til slutt.
  • Del kålen og kok den noen få minutter i lettsaltet vann. Hell fra kokevannet og spar litt til sausen.

Sausen

  • Stek sopp og løk i litt smør. Bland inn fløte samt kokevannet og smak til med salt og pepper.
  • Del kyllingen opp i skiver og server med hjemmelagte potetmos, nykål og sausen ved siden av.
  • Tips: I en travel hverdag kan du også bruke potetmos fra pose.
Kilde: matprat.no Foto: Espen Grønli
Print